ویژگی کارآفرینان موفق

ویژگی کارآفرینان موفق

کارآفرینان برتر تافته‎ های جدا بافته ‎ای هستند که از خیلی جهات منحصر به فرد یوده و از افراد دیگر متمایزند.

نوع شخصیت، فرهنگ و ماهیت وجودی آنها با دیگران تفاوتهای زبادی دارد. آنها قهرمانانی می باشند سرشار از عزم و اراده، پر تلاش و جاه طلب.

کارآفرینان نوع دیگری به موضوعات نگاه کرده و می ‎توانند پیامدهای انجام یک کار را پیش بینی نمایند. آنها نیازی به گذراندن دوره ‎های آموزش عالی برای رسیدن به موفقیت ندارند. در ادامه به ۱۰ علت آشکار که چگونه یک فرد می ‎تواند به یک کارآفرین تبدیل شود خواهیم پرداخت.

۱- آنها می‎ خواهند تفاوت ایجاد کنند

کارآفرینان برای دستیابی به آرزوهای خود چشم انداز و برنامه ریزی دارند، حتی اگر کار آنها غیر متعارف باشد. آنها ممکن است به دنبال چیزهایی باشند که در مسیر عادی زندگی به آنها توجهی نمی ‎شود.

گاهی به آنها برچسب دیوانه زده ‎شده و از طرف ناباوران مورد تمسخر و قضاوت ‎های عجیب و غریب واقع می‎ شوند. با این اوصاف، آنها همچنان برای تغییر دادن دنیا و رسیدن به اهدافشان مصر می باشند.

۲- آنها هدف و مسیر مخصوص به خود را دنبال می ‎کنند

کارآفرینان هدایت و رهبری را بر عهده میگیرند، آنها هدف و مسیر مخصوص به خود را دنبال می ‎کنند تا به خواسته ‎هایشان برسند. اما ساختن این راه و مسیر همیشه هم از روی انتخاب نیست.

کمبود چالش ‎ها و فرصت ‎ها در بازار کار ممکن می باشد تا کارآفرین را مجبور کند مسیر و حرفه خود را تغییر دهد. معمولاً آنها خودشان خالق فرصت‎ ها هستند و از مهارت ‎های خود برای پیشبرد آن استفاده می ‎کنند.

۳- آنها علاقه زیادی به چالش دارند

کارآفرینان از رویارویی با چالش ‎ها هراس نخواهند داشت. کار آنها حل مشکلات، نوآوری و تغییر روند بازی است. آنها به محض اینکه فرصتی به دست می‎ آورند آن را تبدیل به یک پروژه، شرکت یا هر چیز قابل انجامی‎ می ‎کنند.

آنها سخت تلاش می کنند و تمام انرژی خود را صرف به سرانجام رساندن وظایفی که به دنبال آن هستند می نمایند. آنها این توانایی را در خود می بینند تا چیزهایی را مشاهده کنند که دیگران قادر به دیدن آن نیستند.

متأسفانه دیگران خیلی از آنها را نادیده می‎ گیرند و این افراد وقتی برای دیگران کار می ‎کنند به پیشنهادات آنها اهمیتی داده نمی ‎شود. اما یک کارآفرین واقعی آنقدر از هوش و ذکاوت کافی برخوردار است که از این فرصت ‎ها و امکانات به نفع کسب و کار خود استفاده میکند.

۴- آنها به شدت انعطاف‌ پذیر هستند

کارآفرینان به شدت انعطاف پذیر هستند و تنها به ۵ روز کاری ۸ ساعته معمول اکتفا نمی ‎کنند. آنها زمانی که برای خودشان کار می‎ کنند ساعت‎ های طولانی ‎تری را به آن کار اختصاص می دهند و این انعطاف پذیری بالا است که آنها را از سایرین متمایز خواهد کرد.

آنها همیشه از برنامه ریزی ‎هایی که منجر به کنترل بهتر اوضاع می‎ شود استقبال می ‎کنند.

۵- آنها به دنبال ثبات بیشتر هستند

فرقی نمیکند که برای خودشان باشد یا خانواده ‎شان، کارآفرینان ایده ‎هایی که از ثبات بیشتری برخوردار است را ترجیح می ‎دهند. واقعیت این است که ما ممکن است امروز در یک شرکت مشغول به کار باشیم و چند روز دیگر اخراج شویم.

کارآفرینان ایده ‎هایی را می ‎پسندند که نتایج آن امنیت مالی آنها را تضمین کند. ما می ‎توانیم به سختی در یک شرکت کار کنیم و مهارت ‎های خود را افزایش بخشیم اما همچنان به ترفیع و پاداش یا شکل دیگری از پیشرفت دست پیدا نکنیم.

حتی اگر پاداشی هم در کار باشد احتمالاً یک پاداش کوچک نقدی خواهد بود که تأثیری در پیشرفت کلی ما ندارد. کارآفرینان می ‎دانند وقتی برای کاری زمان می ‎گذارند به همان میزان پیشرفت نیز نصیبشان میشود.

۶- آنها می‎ خواهند خودشان شغل ایجاد کنند

یک عامل محرک برای برخی از کارآفرینان این است که بتوانند خودشان روزی اشتغال ‎زایی کنند. آنها به این فکر می باشند که بعد از بازنشستگی خود اعضای خانواده ‎شان از امنیت شغلی برخوردار بوده و نیازی به جستجوی کار نداشته باشند.

قابل درک است که ممکن است اعضای یک خانواده مثلاً شغل پدر را دوست نداشته باشند. اما آنها از اینکه در موارد بحرانی همچنان یک تکیه گاه داشته باشند سپاسگذار خواهند بود.

۷- معمولاً آنها دست کم یا نادیده گرفته می ‎شوند

خیلی از شرکت‎ ها متوجه این موضوع نیستند که این افراد چه موقعیت ‎های شگفت انگیزی را می ‎توانند برای کسب و کار سازمان به ارمغان بیاورند. مدیران اغلب توانایی‎ های بالقوه پرسنل خود را نادیده و دست کم می ‎گیرند و بعضی وقتها اصلاً خبر ندارند که چنین فرد با استعدادی در مجموعه آنها است.

۸- آنها مشتاق تغییر هستند

کارآفرینان معمولاً افراد بسیار مشتاقی هستند چرا که آنها برای موضوعات گوناگون اهمیت قائل هستند. آنها قبل از انجام یک کار می ‎توانند در ذهن خود تفاوت‎ ها را مشاهده کنند.

آنها همچنین قادر به شناسایی عواقب ناشی از انجام نشدن یک کار در شرایط و موقعیت‎ های خاص می باشند. آنها ممکن است از یک کار ناامید شوند، اما این حس گذرا است و اجازه نمی ‎دهند روی تصمیم آنها تأثیر منفی داشته باشد. اشتیاق می ‎تواند در سخت کوشی نیز نمایان شود که نتیجه آن تمرکز و مصمم شدن در انجام آن کار است.

۹- آنها در بازار کار محدود هستند

کارآفرینان زمانی که برای دیگران کار می ‎کنند از بعضی جهات حس محدود شدن دارند. فضای محدود برای پیشرفت، نگرانی از نادیده گرفته شدن، حس کم ارزش بودن و قدرناشناسی از جانب مدیران شرکتی که برای آن کار می ‎کنند، همه باعث می‎ شود تا آنها بیشتر مایل باشند کسب و کار شخصی خود را راه اندازی کنند. خیلی از کارآفرینان کار فعلی خود را ترک می ‎کنند تا سرنوشت و موفقیت خود را از نو رقم بزنند.

۱۰- آنها می‎ دانند که می‎ توانند تغییر ایجاد کنند

کارآفرینان به قدرت خود در ایجاد تغییر واقف هستند. آنها اعتماد به نفس بالایی نسبت به توانایی ‎های خود دارند. اگرچه بعضی اوقات دیگران نمی ‎توانند این قدرت و توانایی را درک کنند. کارآفرینان می ‎توانند به وضوح چشم اندازهای پیش روی خود را مشاهده کنند. همین توانایی این انگیزه را در آنها ایجاد میکند که به راه خود ادامه دهند.

تبدیل شدن به یک کارآفرین به طرز تفکر افراد بستگی دارد و معمولاً در ذات آنها حک شده است. مهم نیست که یک کارآفرین در حال حاضر تمام صفات مورد نظر را در خود داشته باشد، در برخی موارد در طول زندگی این مشخصات درون آنها شکل می‎ گیرد.

مثل یک گل که روزی شکوفه میدهد یا یک عقاب در حال اوج گرفتن، سرنوشت یک کارآفرین نیز به رشد و تعالی ختم میشود. این افراد برای رشد یا موفقیت نیازی به گذراندن دوره ‎های آموزش عالی ندارند. تنها به کمی‎ زمان نیاز است تا نبوغ آنها شکوفا شود.

شما در این باره چه دیدگاهی دارید…؟

دوسندارتان محمد جانبلاغی

5/5 - (29 امتیاز)

بهترین دوره آموزش فروش 

آیا دوست دارید فروش شما آنقدر بالا باشد که فقط نگران بسته بندی و ارسال محصولات خود باشید؟

شما هر محصولی و خدماتی را به راحتی آب خوردن می تونید بفروشید چون شما اینجا هستید که دوره آموزش فروش حرفه ای را تهیه کنید.